eventfotografie-lifestylefotografie-fotograaf

1000 handjes in het deeg voor het goede doel

Tijd om iets te bekennen.

Ik ben een emotionele spons. “a shrimp” zoals ze in het Engels zeggen.
Aan sommige dingen WIL ik niet eens denken, anders moet ik acuut huilen.
Ik kan zo in tranen uitbarsten om een liedje dat mij raakt, dus als jij mij een keertje huilend ziet zitten in de auto, geloof mij het komt goed. 😜
Hetzelfde heb ik om het moraal in een Disneyfilm bij voorbeeld en als moeder van 4 kinderen wil ik er niet over nadenken dat mijn kinderen ziek worden. Maar nu genoeg over mij. 😊

Toen ik hoorde dat Edwin Klaassen van Desemenzo de droom had om de grootste pop-up bakkerij van de wereld te bouwen in het Hilton Schiphol voor het goede doel wist ik, hier wil ik ook een klein steentje aan bijdragen.
We hebben het hier over het nobele doel Against Cancer.
Deze stichting verzorgd vakanties voor zieke kinderen en hun familie. Als je ziek bent is het enige wat telt beter worden en met je geliefde mooie momenten beleven.

Het doel was om met 500 man tegelijk desembrood te bakken.
Het is Edwin en zijn team gelukt om ontzettend veel mensen te mobiliseren om op een prachtige zondag middag, desembrood te komen bakken terwijl de stranden afgeladen vol lagen.
Wat een prestatie hebben ze neergezet samen met de organisatie, de sponsoren en vrijwilligers om voor iedereen een mooie dag te maken.

Een hele club van Heel Holland Bakt was aanwezig, en o.a. Sandra Ysbrandy van omroep Max, Esmee Visser (schaatsster) en Rintje Ritsma, ambassadeur van Against Cancer, zaten ook met de handjes in het deeg.

En waar het allemaal om draaide; er is mooi 15.000,- euro bij elkaar gehaald voor dit mooie doel.

Ik ben ook heel dankbaar dat ik deze ervaring kon delen met mijn man en jongste dochter en haar laten zien hoe mooi het is als je iets voor een ander kan doen. 🙏