Interieur Fotografie

Ben je interieur stylist en wil je beelden van de prachtige projecten die je hebt opgeleverd? 

In een halve dag maak ik zowel overzicht foto’s als detailfoto’s van je werk/product. Deze kan je gebruiken op je website en social media voor meer zichtbaarheid.
Je online uitingen zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Jij wilt toch dat het er tip- top uit ziet?

Of heb je een prachtig interieur product maar je weet niet hoe je voldoende kwalitatief content voor je website en social media kan creëren?

Een interieur/product sfeervol in beeld brengen doe je ook niet zomaar. Het belangrijkste waar je op moet letten is het licht, en het lijnen spel in het interieur.
Ook de styling kan een foto maken of breken, niet te veel, niet te weinig. Alles moet in balans zijn. De sfeer die je geeft door de nabewerking moet ook een waardige weergave van de werkelijkheid zijn. Door sfeer fotografie kan je ook kiezen  om een ander gevoel te creëren. Je geeft het beeld een “extra touch” zodat het een bepaald gevoel opwerkt. Het ligt allemaal aan de identiteit van je merk, en hoe je die door de foto’s wilt laten zien en voelen.

Door dat ik met mijn klanten als een team samenwerk kan ik juist daarop inspringen.

Ik fotografeer jouw product in een setting waarbij sfeer en gevoel leidend zijn.

Ik denk met je mee hoe je een merk kan bouwen door middel van creative beelden, op een manier wat bij jou past en het verhaal van jouw product vertellen.
Ik help jou zichtbaar te blijven, je bouwt een fanclub van trouwe klanten op
en je omzet gaat de lucht in. 

Klinkt dit als muziek in je oren?

Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen samen.
Na het kennismakingsgesprek maak ik een plan om de best passende dienst te leveren.

Even voorstellen

Mijn naam is Karine de Bruijn en ik vind het super tof om mee te denken hoe je door middel van fotografie de unieke identiteit van je bedrijf kan laten zien, op jouw manier, zodat je online /offline zichtbaarheid niet een zware vervelende taak wordt, maar juist leuk omdat precies je weet wat je moet laten zien om meer klanten aan te trekken. Klanten die bij jou passen en ook nog vaste klanten worden. 

Wil je meer weten over mij?
En waarom ik doe wat ik doe, elke dag weer, met zo veel plezier?
Lees dan mijn verhaal.

interieur product fotografie

Tarieven

1/2 dag shoot vanaf € 500,-* excl. btw.

Hele dag shoot vanaf € 1000,-* excl. btw.

(* Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. Genoemde tarieven zijn excl. btw en reiskosten van € 0,35 per km.)

"De samenwerking met Karine is altijd heel prettig! Ze is erg professioneel, creatief en heeft oog voor detail. Karine houdt niet van statige foto's en zij weet dan ook overal haar eigen vleugje sparkle aan toe te voegen. Altijd blij met het eindresultaat!!!"
Stephanie de Jong
Stylist Jong Interieur