Lifestyle Fotografie

Jouw lifestyle product verkopen… Dat is wat je wilt, maar waar moet je beginnen?

Het geheim… Alles begint met ijzersterke beelden! Beelden waar je product in een setting is geplaatst.

De meeste ondernemers hebben geen idee hoe ze mooie lifestyle foto’s moeten maken. Foto’s die echt weergeven wat ze willen uitstralen en die ervoor zorgen dat mensen hun producten willen kopen. Dat is niet zo gek natuurlijk. Je moet aan zoveel dingen denken (en zien) om een geslaagd beeld te maken.

 • Licht
  Hoe valt het licht en hoe kan je zorgen dat het bestaand licht in je voordeel gaat werken? Heb je wel genoeg licht of zou je eigenlijk een extra lichtbron moeten hebben om een bepaalde hoek uit te lichten?
 • Styling
  Wat moet je doen aan styling? Wanneer is styling te veel of juist te minimaal? Hoe voorkom je dat per ongeluk iets in beeld komt dat er niet thuis hoorde? Iets wat het beeld “stoort”?
 • Setting
  Hoe breng je überhaupt een situatie in beeld? Als je mensen in je setting hebt, hoe zorg je dat ze zo natuurlijk mogelijk op de foto’s staan? Zo simpel is het allemaal niet!  

Dit zijn allemaal punten waarmee ik me dagelijks, tijdens shoots, mee bezig houd. 
Alles om te zorgen dat jouw product, jouw dienst of jouw event, op zijn best wordt uitgelicht en gepresenteerd. Want wat is er waardevoller dan mooie herinneringen delen, de sfeer en gevoel van je merk/bedrijf laten proeven aan je klanten?

Lifestyle fotografie is zo’n krachtig middel om je boodschap over te brengen.
Door mijn achtergrond in marketing en branding kan ik juist met je mee denken over wat jouw publiek aanspreekt.

Jouw (potentiële) klanten willen weten wat jouw authentieke verhaal is, wat maakt jou anders dan anders. Alleen als je dit deelt gaan ze bewust voor jouw merk/product kiezen, keer op keer.

“Lifestyle fotografie is een product, dienst of event gefotografeerd in een situatie met soms ook een actie-effect erin”

Lifestyle is een breed begrip en de mogelijkheden zijn heel divers. Je kan het zo klein of zo groot maken als je wilt. Het is net wat je op dat moment nodig hebt. Maar de sfeer speelt altijd een belangrijke rol.

Ik vind het super tof om mee te denken hoe je door middel van fotografie de unieke identiteit van je bedrijf kan laten zien, op jouw manier, zodat je online /offline zichtbaarheid niet een moetje wordt maar dat je weet wat te doen om meer klanten aan te trekken. Klanten die bij jou passen en ook nog vaste klanten worden. 

Ben je enthousiast geworden? 

Laten we dan een gratis kennismakingsgesprek inplannen. 

Na het kennismakingsgesprek maak ik een plan om jou te laten zien waar we aan gaan werken en op welke wijze alles samenkomt.

Even voorstellen

Mijn naam is Karine de Bruijn en ik vind het super tof om mee te denken hoe je door middel van fotografie de unieke identiteit van je bedrijf kan laten zien, op jouw manier, zodat je online /offline zichtbaarheid niet een zware vervelende taak wordt, maar juist leuk omdat precies je weet wat je moet laten zien om meer klanten aan te trekken. Klanten die bij jou passen en ook nog vaste klanten worden. 

Wil je meer weten over hoe mijn passie voor fotografie is ontstaan?
En waar ik enorm blij van word? Lees dan mijn verhaal.

lifestyle gin tonic
"Het contact met Karine loopt heel soepel, zij is vriendelijk, duidelijk, komt met goede aanwijzingen en leuke tips. Wij wilden absoluut geen geposeerde statige foto's voor onze site, omdat Karine heel relaxed en goed voorbereid te werk gaat, merk je amper dat zij aanwezig is. Hierdoor was het resultaat SUPER! Hele natuurlijke spontane foto's, en met een "sausje" van Karine erover... precies de sfeer die wij graag wilde creëren voor onze website."
Personal training
Kevin van der Hor
PT Room
1/2 dag shoot
3,5 uur
 • Incl. telefonisch kennismakingsgesprek
 • Brainstormsessie over het moodboard
 • 3,5 uur fotografie op locatie of in de studio
 • 20-30 beelden
 • Incl. nabewerking
 • Incl. beelden in laag resolutie
 • Vanaf 487 euro
Dag-shoot
7 uur
 • Incl. telefonisch kennismakingsgesprek
 • Brainstormsessie ter voorbereiding van de shoot
 • Gepersonaliseerd moodboard met sfeerbeelden
 • 7 uur fotografie op locatie of in de studio 
 • 30-50 beelden
 • Incl. nabewerking
 • Incl. retoucheren
 • Incl. beelden in laag en hoge resolutie
 • Vanaf 997 euro

Het aantal beelden is afhankelijk van situatie, setting en mogelijkheden.
Vooraf houden we een brainstormsessie waarbij we het moodboard creëren en de gewenste setting. 

De beelden worden altijd bewerkt aangeleverd.

Verlenging van een dagdeel wordt gerekend op basis van een uurtarief van 125 euro.

REISKOSTEN

Voor reiskosten wordt een tarief van € 0,35 per km gerekend vanaf Rotterdam.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.
De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten.