LIFESTYLE FOTOGRAFIE

SFEER IN BEELD VANGEN

Op het goede moment op de juiste plek zijn. Daar draait het om bij lifestylefotografie.
De sfeer van dat ene moment vangen in een uniek beeld. Een beeld dat alles zegt over jouw merk.

WAT IS LIFESTYLE FOTOGRAFIE?

Lifestyle is een breed begrip. Lifestyle gaat over well being: alles wat het leven leuk maakt. Lekker eten, sport, vrije tijd, events, wellness, een prachtig interieur. Voorbeelden van lifestylefotografie, ook wel sfeerfotografie genoemd, zijn foodfotografie en eventfotografie. Bij beide spelen setting en sfeer een grote rol. Lifestylefotografie is het in beeld brengen van een product, dienst of evenement in een setting met een duidelijke sfeer. Als lifestylefotograaf is het mijn vak die sfeer in beeld te vangen. Dit doe ik met het juiste licht, een passende styling en een goed doordachte setting.

Sfeerfotografie voor ondernemers

Als ondernemer geloof je heilig in jouw product of dienst. Je hebt er een gevoel bij. Het is dit gevoel wat ik voor jou vastleg in een foto. Als lifestylefotograaf verzorg ik sfeerfotografie voor ondernemers in typische lifestylebranches: horeca, wellness, sport & fitness, food en events. Met een achtergrond in marketing denk ik mee over jouw branding en welk beeld daar het beste bij past. Het authentieke verhaal van jouw merk moet hierin naar voren komen. Offline in een brochure of magazine en online op jouw website en social media.

lifestylefotografie: voor wie?

Lifestylefotografie – of sfeerfotografie – is voor de horecaondernemer, de sportschoolhouder en eigenaar van een boutique wellnessresort. Voor de foodblogger en de organisator van dat exclusieve culinaire evenement. Voor de ondernemer die zich bezighoudt met duurzaamheid. Ik vind het fantastisch om voor jou uit te zoeken hoe jij door middel van fotografie de unieke identiteit van je bedrijf kan laten zien. Op jouw manier.

HOE IK WERK

Na de kennismaking plannen we een brainstormsessie in. Tijdens deze sessie creëren we samen een moodboard en denken we na over de ideale setting voor de fotoshoot. Het aantal beelden dat we tijdens de lifestyle fotoshoot maken is afhankelijk van de situatie en setting.

Ik help je aan professionele beelden voor een sterke marketing en communicatiestrategie.
Je product gaat leven, je creëert verbinding en erkenning wat resulteert in nog meer vaste klanten. Oftewel fans.

Karine de Bruijn - Lifestyle- en eventfotograaf

Als lifestyle- en eventfotograaf zorg ik dat ondernemers in de lifestylebranche gezien worden. Ik vang jouw verhaal en unieke identiteit in beeld. Hierbij gaat het om meer dan alleen maar mooie plaatjes. Met mijn sfeerfotografie breng ik niet alleen jouw product, dienst of event op onweerstaanbare wijze in beeld, maar denk ik ook mee over jouw branding.

Weten waar ik vandaan kom, waar ik gek op ben en wat mijn dromen zijn? Lees dan mijn verhaal.

"Het contact met Karine loopt heel soepel, zij is vriendelijk, duidelijk, komt met goede aanwijzingen en leuke tips. Wij wilden absoluut geen geposeerde statige foto's voor onze site, omdat Karine heel relaxed en goed voorbereid te werk gaat, merk je amper dat zij aanwezig is. Hierdoor was het resultaat SUPER! Hele natuurlijke spontane foto's, en met een "sausje" van Karine erover... precies de sfeer die wij graag wilde creëren voor onze website."
Kevin van der Hor
PT Room