Wat mijn klanten zeggen


Karine heeft het voor elkaar gekregen mooie foto's voor me te maken. In een keramiek studio met veel 'rommel' en zonder daglicht was dat een uitdaging. Het was een leuke middag, het contact verliep vlot en prettig en ik ben erg blij met de foto's.
Eveline Paulussen
Eveline Paulussen
Keramist
Event fotografie

Geweldige vakvrouw. Fotografie is zeer eigentijds en zit een verhaallijn in, event Sensai. Goede keuze!
Angelique Lupgens
Manager Douglas Hillegersberg

Karine, wat een geweldige foto’s. Echt heel gaaf. Ik ben er superblij mee! Heerlijk om de sfeer van de avond weer te zien en te voelen. Dank je wel!! 😍😍
Ingrid Limburg
Zino Rotterdam

Fijn contact, ontspannen sfeer. Karine denkt mee is professioneel neemt de tijd zorgt voor een mooie setting en dit resulteert in prachtige foto's. Dankjewel nog Karine!
horeca food fotografie
John van der Wilk
Eigenaar Bistro Zino

We hebben Karine gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. We waren erg onder de indruk van haar food en lifestyle foto’s op Instagram. Bij het kennismakingsgesprek vertelde ze ons dat ze eigenlijk geen portretfotografie deed dus ook geen bruiloft. Wij wilden haar juist om de sfeer vast te leggen en geen portretten. Na een lichte aarzeling wilde ze het gelukkig toch voor ons doen. Nou, daar zijn we nog elke dag superblij mee. Het was (ondanks de maatregelen) een onvergetelijke dag en dat zie je ook terug op de prachtige registratie van Karine d.m.v. haar sfeervolle fotografie aanrader *****
Lotte en Raymond Both
Bruiloft

"Het contact met Karine loopt heel soepel, zij is vriendelijk, duidelijk, komt met goede aanwijzingen en leuke tips. Wij wilden absoluut geen geposeerde statige foto's voor onze site, omdat Karine heel relaxed en goed voorbereid te werk gaat, merk je amper dat zij aanwezig is. Hierdoor was het resultaat SUPER! Hele natuurlijke spontane foto's, en met een "sausje" van Karine erover... precies de sfeer die wij graag wilde creëren voor onze website."
Kevin van der Hor
Eigenaar PT Room

"Karine is een hele fijne en uitermate professionele fotografe om mee te werken. Voor mijn website en catalogus was ik op zoek naar een fotograaf die mijn producten op een stijlvolle en minimalistische wijze kon weergeven. Zij had zich goed voorbereid op de fotoshoot door het ontwerpen van moodboards. Karine heeft oog voor styling en sfeer, zij had de perfecte attributen meegenomen om de producten nog beter tot hun recht te laten komen. Zij luistert goed naar de klant en weet de juiste vertaalslag te maken van de wensen van de klant naar een passend sfeerbeeld. Geduldig blijft zij doorgaan tot het perfecte plaatje is gemaakt. De resultaten overstegen mijn verwachtingen en ik was en ben ontzettend blij met de foto's. Zij volgt razendsnel op en werkt nauwkeurig. Kortom, een bijzonder tevreden klant!! Er staat alweer een volgende fotoshoot op de planning!!"
productfotografie-servies-bamboe-lifestyle
Annique Franck
Ideaco Europe
interieurfotografie-speelhoek-woonkamer-fotografie-fotograaf-rotterdam

"De samenwerking met Karine is altijd heel prettig! Ze is erg professioneel, creatief en heeft oog voor detail. Karine houdt niet van statige foto's en zij weet dan ook overal haar eigen vleugje "sparkle" aan toe te voegen. Altijd blij met het eindresultaat!!!"
Stefanie de Jong
Jong Interieur