Wat doe ik

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Ben je horeca ondernemer, foodblogger of kookboek auteur… Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik heb een passie voor food fotografie en ik kan je helpen om mooie beelden van je culinaire hoogstandjes te maken.
Ik leg je gerechten vast op een fotogenieke manier. Je vegan salade is op beeld onweerstaanbaar. De producten die je gebruikt spelen de hoofdrol in een food fotoreportage op maat. Zowel voor offline als online kun je de foto’s die ik voor je maak gebruiken.

Tegenwoordig is een sterke online visualisatie van je product heel belangrijk. Zeker wanneer gevoel er een grote rol bij speelt. Gasten zoeken vaak online naar restaurants. 80% van de mensen bepalen waar ze gaan eten aan de hand van de informatie die ze online vinden. Reviews en hoe je website eruit ziet spelen een belangrijke rol. Dit kan mensen overtuigen om een tafel bij jou te reserveren. Een actief en up-to-date Social media account mag dan zeker niet ontbreken als je gasten wilt blijven prikkelen.

Ik help jou graag daarbij. Neem contact op en dan gaan we samen een plan maken!

Sfeer proeven

Eten is gevoel, de entourage waar je eet moet passen bij wat jij je klanten te bieden hebt. Dat maakt de ervaring compleet. Vandaar dat ik de entourage, het interieur, leuke of grappige details van je restaurant of café ook fotografeer.
Het is het visitekaartje van jouw onderneming.
Sfeer laten proeven, ervaringen delen, je gasten willen van te voren weten waar ze naar toe gaan.

Sprankelende en aantrekkelijke foto’s dragen hierbij toe.

De mensen “achter de schermen”

Een mooie culinaire ervaring kan niet tot stand komen zonder de “mensen achter de schermen”. De laatste jaren hebben veel restaurants de open keuken omarmt.  Je wilt als gast zien hoe het er in de keuken aan toegaat, je wilt de mensen zien. Dat wekt vertrouwen. Transparantie is de nieuwe trend!
Gezelligheid en klantgericht zijn is natuurlijk een must, en dat willen je gasten zien! Ze willen vooraf een goed gevoel hebben over je zaak voor dat ze daadwerkelijk over de drempel gaan.

Offerte op maat

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om uitsluitend je gerechten te laten fotograferen of alleen je team vast te leggen wanneer zij aan het werk zijn. Dat is aan jou… alles is mogelijk!

Bedragen gaan vanaf € 87,- per uur, excl. BTW. Voor meer informatie kijk op de Tarieven pagina.

Dit is een richtlijn, we spreken van tevoren, voor iedere shoot een vast bedrag af.

Wil je een offerte op maat stuur mij gerust een mail, ik kom graag langs om te bespreken wat voor jou of jouw bedrijf het beste werkt.